Discovery II täpsustavad küsimused.
Moderaator: landy
(kustutatud)
Viimati muutis Discovery, E Mär 16, 2009 16:16, muudetud 1 kord kokku.
Disco I ES, 300Tdi
Disco II isenditel, millele on taha õhkvedrustus pandud saab ka tagumiku kõrgust reguleerida. Pemislet haagise kasutusek ja kraavi ületuseks. Kui vaja, siis mul on selle asjanduse kasutuseks õppevideo olemas. (User manualis ka kasutus kirjas)Discovery kirjutas:See nupp peaks olema mägipidur. Disco II kõrguse seadmist sarnaselt Range Roveriga ei evi minu teada.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Jah, koos õhkvedrustusega on sul ka stabiilsuskontroll. See on ksrm asi, olles selle testimise videot näinud.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
oleks tarvis Discovery II poole vaadata
Aga vaata http://album.ee/album/128476/50162069
Ehk tekivad mingid ühised huvid?!
Ehk tekivad mingid ühised huvid?!
Heiki
ei saa eitada tõesti, et piltidel oleval autol on minu jaoks kõik vajalik olemas (isegi õiget värvi sisu ja välimus).
Samas minu allkirjast võid leida ka põhjuse, mis takistab mul hetkel ostuotsuseid teha
Kui aga tahad "kolaka" vahetada üliökonoomse ja Tallinnas tasuta parkiva uue auto vastu, siis võib muidugi kohvile minna
Samas minu allkirjast võid leida ka põhjuse, mis takistab mul hetkel ostuotsuseid teha
Kui aga tahad "kolaka" vahetada üliökonoomse ja Tallinnas tasuta parkiva uue auto vastu, siis võib muidugi kohvile minna
allkirjast võid leida ka põhjuse, mis takistab mul hetkel ..
Tere!
Ma vist kehv deifreerija kuid alltoodud allkirjast ei oska välja lugeda otsustamise edasilükkamise põhjust?!
Aga see selleks. Hea kohv pole kunagi üleliigne. Eelmine lause ei ole veel märk, et tahaks oma "kolakast" meeletult lahti saada. Küll on aga mul mõningaid momente, mis sunnivad lahtiste silmadega ringi vaatama.
Minuga saab kontakti veel:
5621 9777
lumilaid@smail.ee
Tervitustega
Heiki
Porsche 944 R (nr 4 of 9)
Honda Civic Hybrid `08 - Müüa, kuna pere ei mahu sisse.
Ma vist kehv deifreerija kuid alltoodud allkirjast ei oska välja lugeda otsustamise edasilükkamise põhjust?!
Aga see selleks. Hea kohv pole kunagi üleliigne. Eelmine lause ei ole veel märk, et tahaks oma "kolakast" meeletult lahti saada. Küll on aga mul mõningaid momente, mis sunnivad lahtiste silmadega ringi vaatama.
Minuga saab kontakti veel:
5621 9777
lumilaid@smail.ee
Tervitustega
Heiki
Porsche 944 R (nr 4 of 9)
Honda Civic Hybrid `08 - Müüa, kuna pere ei mahu sisse.
Heiki