Istme ja rooli liikumine
Istme ja rooli liikumine
Peale hooldusest tulles lõppes rooli ja istme liikumine süütevõtme välja võtmisel! Milles võib olla asi?
- DreamWalker
- Hurraa, pooltuhat postitust!
Re: Istme ja rooli liikumine
Midagi "näpiti ära" arvutiga.
Peab diagnosti arvutiga vaatama mis seadistus vms on.
OT: aga mul näiteks auto mitu kümmend korda vähemalt diagnosti sabas käinud kõik ok - käis korra ühe teise seadme taga ja äkitselt süüte sisse keerates annab gong 1 häire piiksu - ala turvavöö pole kinni.
Ennem ei teinud aasta aega mitte üks piuks - vait kui sukk - suur oli minu ehmatus kui sain auto kätte ja miski kõlarilaadne asi andis elumärki
Ja nii ta annabki tänase päevani - keegi ei tea miks või kuidas ta aktiveerus
Peab diagnosti arvutiga vaatama mis seadistus vms on.
OT: aga mul näiteks auto mitu kümmend korda vähemalt diagnosti sabas käinud kõik ok - käis korra ühe teise seadme taga ja äkitselt süüte sisse keerates annab gong 1 häire piiksu - ala turvavöö pole kinni.
Ennem ei teinud aasta aega mitte üks piuks - vait kui sukk - suur oli minu ehmatus kui sain auto kätte ja miski kõlarilaadne asi andis elumärki
Ja nii ta annabki tänase päevani - keegi ei tea miks või kuidas ta aktiveerus
Where comfortzone ends - adventure begins!
1990 Toyota Hilux
1990 Toyota Hilux
Minu teada sel korral arvutit taha ei ühendatudki üldse!
- DreamWalker
- Hurraa, pooltuhat postitust!
Siis ei kujuta ette
Where comfortzone ends - adventure begins!
1990 Toyota Hilux
1990 Toyota Hilux
Kas LR’l ei ole mingit nuppu, millest antud funktsiooni välja saab lülitada?
Audil on roolisambal väike nupp, mis aktiveerib või deaktiveerib rooli ja istme liigutamise süüte sisse/välja keeramisel.
Mul mitmed kliendid selle murega tulnud, et ühel hetkel enam rool ja iste ei sõida. Kogemata on kohmitsedes nupp välja lükatud ja ise ei osata seda enam sisse lülitada.
Audil on roolisambal väike nupp, mis aktiveerib või deaktiveerib rooli ja istme liigutamise süüte sisse/välja keeramisel.
Mul mitmed kliendid selle murega tulnud, et ühel hetkel enam rool ja iste ei sõida. Kogemata on kohmitsedes nupp välja lükatud ja ise ei osata seda enam sisse lülitada.
Ootan huviga vastust...see oleks endalgi väga hea teada.
Vahi kurjamit....ja oligi nupp mida keerama pidi....sama nupp millest saab aga seda keerates lülitab automaatse liikumise sisse....krt 5 aastat sellega kärutand aga seda pole teadnud ennem
Viska pilt ka ka nupust teiste õpetuseks siia!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Siia on pilte üsna ebameeldiv laadida.Seetõttu ei viitsi sellega käkerdada.....ühesõnaga sama nupp,millega liigutad rooli üles-alla ja sisse-välja.....selle peab keerama Automaat režiimi peale ja asi Ants!