pirx kirjutas:rico kirjutas:Hei,
Thermo Top V-l peaks olema veepump küljes. Ostad Autoeksperdist puldi, kella või ThermoCalli või tellid kuskilt interneti avarustest. Lähed eeskujuliku autoelektriku juurde ja lased külge kruvida. Pakun, et olenevalt valikust(pult, kell, APP), peaksid 200-500 euro vahel hakkama saama-olenevalt kust tellida ja kes paigaldab. Paigaldamise õpetusi on terve internet täis. Siin eelpool väljatoodud hinnad on pehmelt öeldes krõbedad. Olen omanud hulga Land Rovereid ja paigaldanud neile ise koos pädeva elektrikuga nii lisa- kui ka seisukütteid, ka nende lisaseadmeid ja olen kursis, kui palju asjad maksavad.
Lisan veel, et kui rahaga kitsas, siis saab ka nii: ostad netist kahepoolse sidega signa ja selle puldi. Kui lisaküttel puudub veepump, siis ostad BMW/OPEL 2,5tds mootori elektrilise veepumba. Leiad pädeva autoelektriku- ja palun- saadki lisaküttest seisukütte. Miinus on see, et pead ka puldist välja lülitama süsteemi.
Kodanikud arutlejad, kõikeoskajad ja muidunõuandjad! Kutsun üles säilitama väärikust, sest me räägime
Land Roveritest. See, kui odavalt keegi-kuskil-opeli-moskvitshi-vanadest-heaskorras-juppidest-selleoskajamehejuures kaks-kolm-viis-korda odavamalt Range Roveri üles tuunis, siia rubriiki ei sobi. Land Rover on auto, millel on imid ja lugupeetud omanik, kes ei jookse nn. pädevate töökodade vahet. Eelkirjutaja mõttest ma saan aru, kuhu sihib. Kui sul on head spetsialisti soovitada, mida teemaalgataja küsis, anna talle kontakt.
Ja lisan siinjuures omalt poolt täpsustuseks, et Range Roverile internetiavarustest manti kokku tellides W-bus kahe silma vahele ei jääks. Muidu süsteem tööle ei hakka, isegi kui BMW veepump on paigaldatud. Mahakärsatatud Roveri Webasto saab uue osta Inchcapest. Kes minu mõttest aru ei saanud, sorry. Andruse ja Veiko teeneid kasutades on garanteeritud teie rahulolu. Ise kodus nokitsejatele- jõudu!
"Inglise dentelmenide" kohtumispaik Tartus. Professionaalne diagnostika, hooldus ja remont. TEL: 56883950, 55993078