D3 õhkvedrustuse abi Lõuna-Eestis?

Kui on muresid 2004-2010 Discovery 3 -ga või 2010-2016 a. Discovery 4 -ga (L319)

Moderaatorid: inseneer, landy

discogirl
Edasi, ainult Hi-Lift'iga !
Postitusi: 24
Liitunud: K Mär 07, 2018 11:35
Asukoht: Lõuna-Eesti

Re: D3 õhkvedrustuse abi Lõuna-Eestis?

Postitus Postitas discogirl »

Ma pakuks, et kompressoripaagil on kuskil mingi auk. Ja kui isegi hetkel ei ole auku, siis ega ta tulemata jää. Paagi asukoht on selline, et kergesti kogub igasugu sodi sinna ja hakkab kiirelt roostetama. Tasub lasta kontrollida.
Mu eelmisel D3-l tegi ka igasugu nalja ja lõppes ikka sellega, et paak tuli ära vahetada.

Kas auto on kuldset värvi? :)
Antti22
Edasi, ainult Hi-Lift'iga !
Postitusi: 20
Liitunud: E Nov 22, 2021 00:47
Asukoht: Valgamaa

Re: D3 õhkvedrustuse abi Lõuna-Eestis?

Postitus Postitas Antti22 »

Tere,

auto käis teisipäevast- neljapäevani FullDrives tartus. Seal diagnoositi seda vedrustuse viga põhjalikult ja tundus nagu sai korda, kuid välja ajades jälle sama teema ( soojas toimib, väljas ei toimi), et vajub nurk alla. Ja nüüd juba nii hullusti, et sõites jõuab ka juba teatud oludes sinnamaale, et punane vedrustuse viga ees ja vajutab kogu vedrustuse alla. FullDrive arvates tagumine õhkpadi katki, kuid neil varuosa kahjuks ei olnud ning ka remondiaja oleks saanud alles jaanuarisse. Ehk siis hetkel saaga jätkub. Positiivse poole pealt sai vähemalt muu hooldus tehtud (kõik õlid, v.a käigukast, ja filtrid)ja teadmine, et kompressor on juba vahetatud AMK tüüpi kompressori vastu. Lisaks sai vahetatud esimene ja keskmine vedrustuse plokk ning nüüd vähemalt auto tuleb mõlemalt poolt üles.

Õnneks LRHoolduse mehed olid vastutulelikud ning lubasid vahele võtta selle auto ning nüüd täna toimetasingi auto Tallinnasse, ning eks näis mis nad ära diagnoosivad ning kas see saaga saab nüüd lõpu või mitte. Kuna pidin siiski sõitma Tallinnasse ca 230km, siis loodan, et kompressor oma elu lõppu nüüd ei jõudnud, kuna viimased sõitmised tundub, et puhtalt kompressori pealt hoidis üleval. Kaks korda jõudis ka sõidu alguse poole konarlikuma tee peal punast vedrustuse tuld visata ja auto alla lasta, aga pärast õnneks püsis üleval ja jõudsin kohale. Tahaks küll juba autot nautida, aga hetkel kõvasti peavalu ainult tekitanud.

Tegu selle sama kuldse autoga jah mis oli mõnda aega müügis. Müüjale selle probleemi osas etteheiteid ei tee, kuna ilmselgelt probleem eskaleerus alates ca -5 kraadisest ilmast, ning algsest probleemist olin teadlik ning hinnas oli arvestatud. Kahjuks ei arvestanud sellega, et remondikohta väljaspool Tallinnat sellele autole leida on väga keeruline ja järjekorrad pikad. See probleem oleks pidanud lahendatud saama juba 3 nädalat tagasi, aga 2 nädalat ootasin remondi aega ja kahjuks ka siis ei saanud kohe korda.
Disco 3 V8
Antti22
Edasi, ainult Hi-Lift'iga !
Postitusi: 20
Liitunud: E Nov 22, 2021 00:47
Asukoht: Valgamaa

Re: D3 õhkvedrustuse abi Lõuna-Eestis?

Postitus Postitas Antti22 »

Tundub, et hetkel võib selle teema kinni panna. Minu probleem sai hetkel lahenduse - LRHoolduse Andrus vahetas parem tagumise õhkpadja ära, ning nüüd auto püsib üleval ja õhkvedrustus toimib korrektselt. Suure tõenäosusega siiski padi ise katki ei ole, vaid mingi tihend, mis selgitaks ka seda, miks temperatuuris tulenevad erisused olid. Suured tänud Andrusele, kes leidis aja, et hädas LR teiste tööde vahele pigistada.

Aga teema pealkirja kokkuvõtteks: Lõuna-Eestist abi lõpuks lõplikult ei saanud, kuid osalise õhkvedrustuse hoolduse ja diagnostika tegi FullDrive hästi, kuid kahjuks neil diagnoositud veale varuosa ega vahetamise aega sel hetkel ei olnud.
Disco 3 V8
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Postitusi: 10293
Liitunud: R Juul 01, 2005 17:31
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: D3 õhkvedrustuse abi Lõuna-Eestis?

Postitus Postitas landy »

Antti22 kirjutas: N Dets 16, 2021 09:30 LRHoolduse Andrus vahetas parem tagumise õhkpadja ära,
Tore, et asi lõpuks lahenuse sai.
Väike täpsustus.
Andrus toimetab küll LR peasas ( LR teemaliste ettevõtete kogum Kada ka tee najas), kudi mitte LR Hoolduses (Cartom Group OP ), vaid enda ettevõte RSC OÜ .
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta

Mine “Tehnilised küsimused-Discovery 3 ja 4”