Oleks nõu ja abi tarvis. Nimelt masinal tagumised aknad ,udutuled ning üldtuled autol ei funksioneeri nii nagu peaks olema. Autoga eelnevalt tehtud igasugu asju nagu uurimisel välja tuli. Kõik muu olen enda jõududega ära suutnud teha kui olen elektilise probleemi taga. Võtsin BCM mooduli välja vaatasin üle ja niiskuse kahjustust ei ole ning tundub ,et moodul vahetatud aga valesti programmeritud. Hetke seis on nii ,et Udutuled taga on koguaeg sisse lülitatud, Udutule Nupud armatuuris ei funksi ,et välja lülitatada ei saa. Esimesed udutuled ei tööta üldse . Tagumised aknad ei tööta aga nuppe klõpsides releed BCM moodulis töötavad. Päevasõidu tulesid ei ole võimalik välja lülitada.. kui auto käima panna siis lähevad xenonid põlema.. aga park tuled töötavad koguaeg kui süüde sees. Kõik juhatasid esialgu LCM mooduli poole. Võtsin lahti ja oligi niiskus sisse jõudnud ja näha ,et moodulit oli varem ära võetud . Aga sain siis läbi 6 kuu pika otsimise töötava mooduli. Olin kuulnud ,et kui moodulil kõik samad numbrid siis peaks ainult ümber vahetama ja kõik võiks töödata.. Vahetasin mooduli ära.. midagi paremaks ei läinud... hoopis nüüd on nii ,et kui uus moodul küljes põlevad sõidu tuled koguaeg. isegi kui süüde on väljas ja võtit pole ees. Ja siis tuli välja ,et BCM võib olla kurja juur. Peaksin saama nüüd selle mooduli paari päeva jooksul.. aga nagu kuulsin ,et see moodul on VIN koodiga seotud ja selle peab ümber kodeerima. Samas neti sügavustes uurides on ka juhtumeid kui vahetad mooduli ära ja kõik peaks töötama.
Sain ka juhtme ja tarkavara JLR SDD vist oli 160v. Sain isegi üks moment autoga ühendse ja engineer mode sisse.. Ma eeldan ,et see pole kõige parem juhe ja tarvara.. Aga ei saa seal moodulitega ühendust nagu.
Et kas keegi saab Tartus aidata probleemiga . Jaanuari lõpus ülevaatlus. Võiks asjad tööle saada.
Või kas kellegil on seda head GAP obd pulka ,et auto konfiguratsiooni muuta või vajalikke vahendeid Tartus või piirkonnas kes aitab lahenduseni jõuda.
Aitäh tähelepanu eest ja ,et viitsisite probleemi lugeda,
L322 TVD8 3.6l 2007 BCM Mooduli programeerimine,
Moderaator: landy
Re: L322 TVD8 3.6l 2007 BCM Mooduli programeerimine,
Sobiv seade peaks olemas olema Fulldrives, kui sul nende vastu allergiat pole.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!