kes ajas Range Roveriga Tapal koera alla 25.11.08

Kõik need jutud, mis mujale ei sobi.

Moderaatorid: landy, inseneer

Vasta
417RR
Unistan offroadist!
Kontakt:

kes ajas Range Roveriga Tapal koera alla 25.11.08

Postitus Postitas 417RR »

Tere

Säärane lugu siis
Helises täna hommikul telefon kus süüdistati ühe vanamemme koera alla ajamises ja piinlema jätmises. Kõne oli pikk ja värvikas kuid:

25.11 - 28.11 viibis vennasvabariigis soomes . Ja Range oli vanemate juures.

Pealnägijate väitel ( 70 ringis tädi) oli tegemist raudade ja vidinatega
rohelise RRII kahega. Suur kummardus pealnäinud tädi suunas kes sellises vanuses niihästi automarke tunneb. ( mul isiklikult pole ühtegi kirja peale 4,6HSE peal) Enda teada olen sealt vähekäidavast tänavast Rangega sõitnud ainult elus korra (se on siis 06.10.08 laup ) läbi , kuigi asjapulkade jutu järgi pidin kihutama koguaeg seal

Lugu ise väidetavalt toimus 25.11.08a Tapa Linnas Pargi 46 ees nii kella nelja viie kolme paiku, suur roheline Raudade ja lisatuledega Range Rover number oli ka aga ei tea kas suur või väike. algse jutu järgi algas kahega aga hiljem kui oli minu numbri teada saanud rääkis et hulk nulle .

Ahjaa , üks tähtis asitõend , kurikaelal olid minu silmad.

Kes tunneb ennast süüdi helistage Aktiivesele naabrile nimega Arnold Pilt
telefoni number 5101415 ja leppige kokku kuidas korvata tädile trauma ja naabritele dedektiivitöö

Veel kummaline seik minu telefoni number olla tuvastatud auto numbri järgi ja politseile pidin olema vana tuttav kelle paturegister ei mahu ekraanilegi. Kas tõesti on lambist võimalik eraisikul politseist säärast infot saada. Auto muidugi on pargitud mul tavaliselt paar tänavat edasi
kust möödajalutades ka number näha.

Loo võiks unustada ja lugeda vanurite ja naabrivalve paranoiaks maasturite suhtes kuid, tuttavate väitel liigub vahest Tapa vahel täpselt samasugune RRII nagu minul ringi .Samasugune tumeroheline ja originaalrauaringi ja originaal udutuledega. Et kui käppa viskama on hakatud on avastatud et polegi mina.
Viimati muutis 417RR, R Dets 12, 2008 14:52, muudetud 1 kord kokku.
suurus loeb
RANGE ROVER II 4,6HSE V8
BMW 735 3,5 v8
YZF R1
KTM DUKE LC4
KTX 150
KTX 125
Vasta