Tööautona oli kasutada 2007a Hilux mille sain uuena kätte ja suutsin 1,5a jooksul läbi sõita 75 000km. Aga kujutad sa nüüd ette 12a vana autot...
Neid "kirikuõpetaja" autosid mis ainult pühapäeviti piiblit kirikusse vedanud liigub ikka väga vähe

Moderaator: landy
Midagi oled kusagil vist natuke sassi ajanud - Land Roverite hulgast on ikka Range Roverid suuremad ja kallimad (nii soetuselt kui kuludelt), kui seda on Discoveryd. Ise soovitaks samuti Discovery 2, enamus teisi maastureid mis suudaks rahulikult lumist külateed läbida, maksavad juba kõvasti rohkem, või siis on lihtsalt plekk-kuudid ilma mugavusteta. Kütusekulu kipub samuti suurem olema. Sõidumugavus on disco2-l parem kui enamusel vanadel sõiduautodel, rääkimata nähtavusest ja peatselt külge hakkavast landroveri 'sarmist'siiri kirjutas:Tänud vastamast.
Teie poolt pakutud autod on väga sümpaatsed ja isiklikult mulle väga meeldivad. Kuna aga ostetav auto jääks ainsaks kasutatavaks autoks, kardan, et need oleks minu jaoks liigne luksus, mida ma endale lubada ei saaks, arvestades, et auto head läbivust on vaja ainult talvel. Kuna Land Rover mulle miski pärast huvi pakub vaatasingi väiksemat ja säästlikumat varianti (RR), millega kannataks ka igapäevaseid sõite teha, aga nagu selgus siis see oleks vist endale karuteene tegemine. Samuti ei tahaks vanemat autot kui u.2000 a. ja mitte väga suurema läbisõiduga kui 200 000, aga eks ressursid panevad kõik paikaAga head mõtted on endiselt oodatud
Aga ega sellel Discol nüüd üle mõistuse kütusekulu kah ei ole kui rääkida diisel mootorist ja kui vähegi hakkama saad siis õli segamisega kast.siiri kirjutas:Tyyp7-le
A vat nii (läbisõitu puudutav) ma ei osanudki väga mõelda, kuigi aimasin
Ega neid pensionäre, kes oma vähe sõitnud autosi müüks, eriti Land Rovereid vist väga ei ole jah. Eks oma süü ole mujalt kuuldul ka. Elagu naise mõistus! Aga siiski suure kütusekuluga ja lihtsalt suure majesteetliku maasturi üle mu jõud vist ikkagi ei käi kuigi kiusatus on suur.
Viidatud Discovry I , II ja IIA on nn. vanakooli masinad, mis on projekteritud olema kestvus-, mitte tarbekaup liisingperioodi lõpuni.siiri kirjutas: Teie poolt pakutud autod on väga sümpaatsed ja isiklikult mulle väga meeldivad. Kuna aga ostetav auto jääks ainsaks kasutatavaks autoks, kardan, et need oleks minu jaoks liigne luksus, mida ma endale lubada ei saaks, arvestades, et auto head läbivust on vaja ainult talvel. Kuna Land Rover mulle miski pärast huvi pakub vaatasingi väiksemat ja säästlikumat varianti (RR), millega kannataks ka igapäevaseid sõite teha, aga nagu selgus siis see oleks vist endale karuteene tegemine. Samuti ei tahaks vanemat autot kui u.2000 a. ja mitte väga suurema läbisõiduga kui 200 000, aga eks ressursid panevad kõik paikaAga head mõtted on endiselt oodatud