Eratee avaliku kasutamise leping

Kõik need jutud, mis mujale ei sobi.

Moderaatorid: landy, inseneer

Tubiniit
Kohe panen 33" rehvid!

Postitus Postitas Tubiniit »

Discovery saatis kommentaari minu meilile: Ääretult nõrk leping, nii normitehniliselt kui ka sisuliselt. Võib vallale teha ettepaneku sõlmida uus täpsem, poolte õigusi ja kohustusi sätestav leping, see õigus on Teil täiesti olemas.
Seejärel saatsin vallavolikogu esimehele meili keeldumisega valla poolt pakutud Lepingust ning ka Landy mulle saadetud Lepingu variandi, millele olen nõus alla kirjutama. Hiljem selgus, et Eesti Maavarade Komisjon on andnud veebruaris geoloogiliste uuringute loa sama tee ääres asuval kinnistul. Vald pidi olema sellest teadlik.
Seega võib mõnel firmal tekkida huvi minu maad läbiva teelõigu oluliselt intensiivsemaks kasutmiseks ning teha seda valla pakutud Leping allkirjastamise puhul minu huvidega arvestamata tähtajatult.
Täna, 6 kuud hiljem, helistas mulle valla Lepingu autor ning teatas, et kõik teised teealuse maa omanikud on alla kirjutanud ning kui mina alla ei kirjuta, läheb tee avalikust kasutusest välja. Valla pakutud Leping olevat nii hea, et tähtsad advokaadibürood olevat ka alla kirjutanud. Sellega õeldigi mulle, et olen halb inimene.
Soovitasin helistajal otsida üles minu poolt vallavolikogu esimehele saadetud meil, milles on olemas mulle sobiv Lepingu variant.
Hull lugu on, et bürokraat, kes bürokraatlike nippidega üritab omanikõigusi piirata, teeb seda tööajal ja saab palka maksumaksja arvelt ning omanik, üldjuhul ka maksumaksja peab temaga vaidlema omal kulul omal vabal ajal.
LR Discovery I 83kW manuaal
Tubiniit
Kohe panen 33" rehvid!

Väike ime on sündinud.
Täna saabus Eratee avaliku kasutamise leping Landy pakutud variandis, mille olen nõus allkirjastama. Ilma Landy ja Discovery kommentaarideta oleks selle saavutamine raske olnud. Alati tasub konsulteerida targematega.
Tänud!
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

Lõpp hea - kõik hea?
Kahju muidugi teistest maaomanikest, kellele "müts pähe tõmmati".

Hea, kui sai natuke abiks olla.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Tubiniit
Kohe panen 33" rehvid!

Minul polnud valla poolt muud karta, kui teehoolduse lõpetamisest tingitud naabrite pahameeelt.
Nii et lõpp hea, kõik hea.
Vasta