landy kirjutas:Minu tulek või õigemine tagasi minek sõltub hetkel Inseneeri otsustest. Kui tal paanib tulla ning autoga tagasi Eestisse sõita, siis olen tulija. Kui ei ole, siis pean vaatama, kas saan endale kahte lennuotsa lubada.
Väga suur tõenäolisus, ehk siis reaalsus on kahjuks see et pean ikka tulema. 100% selgub nädalaga. Kuid asi kipub ikka sinna Inglismaa poole...
Kasutatud LR varuosadeks kõik põhimudelid 1956-2012, juppide paigaldus.
53408157 www.imedepold.ee
inseneer kirjutas:
Väga suur tõenäolisus, ehk siis reaalsus on kahjuks see et pean ikka tulema. 100% selgub nädalaga. Kuid asi kipub ikka sinna Inglismaa poole...
Kui nii läheb, siis mina oleks ka väga huvitatud oma vana armastuse Inseneeriga koos viibimise nimel Inglismaale lendama ja siis kütuseosakut lunastades Jaguariga, mille sabas mõni sankey-treiler on, tagasi sõitma.
inseneer kirjutas:
Anna siis kõva häälega teada, kui asi kindel. Saab hakata lennuki pileteid broneerima ja muid ettevalmistusi tegema.
Infoks Kristjenile - Minu plaan oleks 14.07. (kui lennuplaan klapib) UK-sse lennata ning sõltuvalt Insneeri tagasisõidu plaanidest hiljemalt 24.07 kodus tagasi olla.
Lisaks LRO üritusele oleks soov ka Solihulli külastada. Seega võiks saareriigist 18 vüi 19.07 lahkuda.
Autodega tulijatel olid veidi pikemad seiklusplaanid.
Oleks vast aeg hakata koordineeritult plaane seadma.
Kuna hea kamraad inseneer andis kinnituse, et roolib end Inglismaalt koju ja mina saan ka kõrvalistmele koha, siis plaan tuleval nädalal asuda lennukipiletietega tegelema.
Kas on veel huvilisi, kes plaanivad kohale lennata?
landy kirjutas:Oleks vast aeg hakata koordineeritult plaane seadma.
Kuna hea kamraad inseneer andis kinnituse, et roolib end Inglismaalt koju ja mina saan ka kõrvalistmele koha, siis plaan tuleval nädalal asuda lennukipiletietega tegelema.
Ära ole selle kõrvalistme koha pealt väga kindel.
Ehk pead tagapingiga rahulduma.
Kasutatud LR varuosadeks kõik põhimudelid 1956-2012, juppide paigaldus.
53408157 www.imedepold.ee
landy kirjutas:Oleks vast aeg hakata koordineeritult plaane seadma.
Mul siin Mikidemaal asjaolud muutuvad üsna kiiresti. Teen küll kõik, et ikka Billingule jõuda aga mine sa tea...
Igatahes hetkel on asjad veel lahtised.
--- One life. Live it. ---
--- Gas, grass or ass, nobody rides for free ---
Kalju jutu järgi on grupipääsme hinnas 6 autot ja 12 persooni, seega oleks mõteks kaasa tulijate üle hakata arvestust pidama.
Kalju, Kati + auto (Edasi-tagasi) - lahtine
Pirko x2 + auto (Edasi-tagasi) - kindel
Kristjan autota (lennuk sinna ja Inseneeri küüdis tagasi) - 99% kindel
Indrek + auto(tagapingil sinna ja oma autoga tagasi) - 99% kindel
Kristjen autota(tagapingil sinna ja oma autoga tagasi) - 99% kindel
Seega teoorias selle hinna sees vaba veel vabu kohti on.
PARANDATUD 21.04.2011 kell 15:00
Viimati muutis landy, N Apr 21, 2011 14:53, muudetud 1 kord kokku.
Kandideerin ka kaasa, kusjuures kopeeriks Inseneeri tegevust. Kellegi kongis (või kui Inseneer siiski lennukit eelistab, siis lennukiga) Inglismaale ja sealt hangitud sõidukiga koju tagasi.
Olen umbkeelne ja nõudlik ööbimiskohtade öörahu osas.
Ära sa Landy mind ikka nii vara veel maha kanna. Täna on 95% võimalus, et olen tulemas.
Kjen: keele pärast ära muretse. Me vast ikka aitame
Ööbimiskohtade rahu osas on natsa keerulisem. Meie (siis koos Katiga) Billingu kogemused ütlevad, et ei pruugi nii väga öörahu olla. Aga eks ripub ära manustatud kogusest Aga magada saab üsna rahulikult. Lõpuks...
Üldiselt, ärge nüüd siis sihukest traagikat ka tehke, et peaks kohe väliköögi ja asjad kaasa rebima. Ja sponsoreid otsima. Asi pole pooltki nii hull.
Kaks nädalat elab ilusti Eesti suitsuvorsti, leiva, või ja hommikupudruga ära. Lõunasöögiks on seal kohapeal poest palju paremaid (ja odavamaid) asju sebida.
Peamine asi on see, et Landy võiks nüüd ASAP ära saata meie osavõtu kirjad. Max kohtade arvuga. Eks siis vaata edasi. Eelmine kord olime Katiga kahekesi kogu klubi platsi peal ja saime ka hakkma.
Ma igaks juhuks täpsustaks oma ebatäpset väljendust - mina ei kavatse Inglismaal autot hankida, vaid Inseneeri hangitud autos tagasi saada.
Ja loodan, et ta valib pikendatud kerega XJ-12'e.
Ja siis ma vaatasin Kalju varasema retke kaarti - Saksakeelsetes riikides olen natuke vähem umbkeelne.
Nii. Sattusin täna Keskpolügoonile käima ühe pesutäie filmimeestega. Rääkisin neile sellest meie/teie "reietusest" emamaale ja selle kajastamisest (polnud küll vbl see punt keda Hiir silmas pidas) aga igatahes olid nad asjast huvitet. Mismoodi, kes maksab, kui palju ja kas üldse maksab on nö. läbirääkimiste küsimus. Ise käisin sellise mõtte neile välja, et nad võiks vaadata kellegi praktikandi näiteks, kes selle asja linti tõmbab (näiteks diplomi tööna vms), millistel tingimustel jällegi kokkurääkimise teema puhtalt. Ma nii öelda viskasin kondi õhku ja nemad on valmis asja arutama. Firma nimi on AlastiKino (please please ärge küsige nende käest, kas nad porri teevad .... EI TEE!!!!! ). Elik kontakt tel: 55571797 Hannes (vist oli )
"Life is like a box of Land Rovers. You never know what you're gonna get."
"Sport" massidesse !!! (lukud defauldis )
Krutitsa Disci - Krutitsa Disci... (Disco II)
Discovery 3 HSE
Discovery I
RR TDV8 3,6
Kjen kirjutas:Kandideerin ka kaasa, kusjuures kopeeriks Inseneeri tegevust. Kellegi kongis (või kui Inseneer siiski lennukit eelistab, siis lennukiga) Inglismaale ja sealt hangitud sõidukiga koju tagasi.
Olen umbkeelne ja nõudlik ööbimiskohtade öörahu osas.
Kristjen
Kristjen, kas auto juba valmis vaadatud?
Kjen kirjutas:Ma igaks juhuks täpsustaks oma ebatäpset väljendust - mina ei kavatse Inglismaal autot hankida, vaid Inseneeri hangitud autos tagasi saada.