vuta-vuta autolehte ostma!
Näed siin saad panna proovile oma oskused artiklite koostamisel:Rein kirjutas:Mina teeks küll maha. Artikkel lõppes niimoodi, et 2 korda vaatasin veel mitu lehte edasi, et kas jätkub kusagil tagapool. Allmakes i reklaami oleks pidanud ka selle artikli sisse ära mahutama. Tähendab, kui võtta mingi asi millest kirjutada, siis tuleb ikka kirjutada nii palju, kui kirjutada on. Ja veel piltidega saab ka rohkemat edasi anda, kui seal hetkel oli.
Saatsin ajakirjanikule pika ja selgitava ning faktidega aplistud selgituse SI IA II ja IIA kohta.Discovery kirjutas:Hea, et Autoleht sellise kiiduväärt ettevõtmisega lagedale tuli, aga artikkel jäi kuidagi väga lahjaks. Parim nali oli minu jaoks see , kui pildil juures, kus DI kaks generatsiooni kõrvuti, oli kirjutet, et DIA üks tunnustest on kaarjad esituled. Ega ma ei maininud ajakirjanukule küll, et ajutiselt on parempoolne esituli DII oma
Minu arust on DI kaks põlvkonda juba nii erinevad, et oleks võinud rohkem need erinevused ka piltides välja tuua.