Tere
Mure järgmine, kas kellelgi on kasulikku infi bmw 2.5 dse plokikaane kohta, 96.a. R6 100kw. Mul nimelt just sellisest vajaka ning tutikat poodi ostma eriti ei rutta. mind saab selliselt numbrilt kätte 53009295
Plokikaas
Moderaator: landy
1)Palun lisa kuulutusle reeglite kohased kontaktandmed !
2)Õnneks olen mina hiromant ja suudan ära arvata millise LR mudeli pealt ja millise auto tootja mootoriga tegu on. Kõik ei pruugi nii head ennustajad olla.
3)Ma ei ole kindel aga äkki sbobib sinna selle sama mootori tootja poolt tehtud sõiduautodel kasutatav analoog.
2)Õnneks olen mina hiromant ja suudan ära arvata millise LR mudeli pealt ja millise auto tootja mootoriga tegu on. Kõik ei pruugi nii head ennustajad olla.
3)Ma ei ole kindel aga äkki sbobib sinna selle sama mootori tootja poolt tehtud sõiduautodel kasutatav analoog.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Mootori kest on iseenesest täpselt see sama, mida võib leida BMW ja OPEL pealt. Mina soovitan võtta ühendus BMW romulaga, mis asub Sauel tel:5143664 ja küsi Siimu.taff22 kirjutas:iseenesest peaks sobima kuna mootorid näevad võrreldes sama aasta bemmidega küllaltki sarnased välja, ei usu et plokikaanel mingisugune eriline vahe on kuid eks tasub enne uurida kui ostma hakata. igal juhul hoiab just selline defektne mootori osa mul päikselisi ilmi metsas nautida:S
RR II 2,5 D
Series III 79 a. 2,25 B
Discovery IIA td5
Defender 110 td5
RR III Vogue
Defender 110 300TDI SW '08 "LandLord II"
Series III 79 a. 2,25 B
Discovery IIA td5
Defender 110 td5
RR III Vogue
Defender 110 300TDI SW '08 "LandLord II"