O: DI ,D90 or D110

Land Rover'ite ost-müük

Moderaator: landy

Suletud
toilu
Kohe panen 33" rehvid!

O: DI ,D90 or D110

Postitus Postitas toilu »

Tegelikult miks selle kuulutuse siia panin ongi see ,et sooviks TERRACANI kõrvale ühte korralikku töölooma
DI'te (kuigi jah soov ikkagi ) -> D90 või D110 samas kui mõelda milleks siis D90 oleks sobivam

Nii siis soov siia saada pakkumisi mis oleks ikka reaalsed :) Liisinguks või järelmaksus ...

Terv
Toilu
Metsas näme rsk!
Kasutaja avatar
tyybel
MT-rehvid ja muda!

Re: O: DI ,D90 or D110

Postitus Postitas tyybel »

toilu kirjutas:Nii siis soov siia saada pakkumisi mis oleks ikka reaalsed :) Liisinguks või järelmaksus ...
:shock:
ost-müük kategoorias on ju nii 90 kui 110 reaalseid pakkumisi päris mitu. Kõik vägagi reaalsed ja vägagi ok hindadega. Mis pakkumisi sa siis nüüd otsid? Ja milleks sa ikkagi endale autot otsid? "Kallimatest" Kivikanguri pikalt kestnud ja neetult hea pakkumine lõppes auto Kasahstani minemisega, Oliveri 110 on vist endiselt olemas, piloodihakatise 90 on igatahes täiesti saadaval. Pelgad hinna suureks, palun, inseneerilt 90, rohkem fun- või võistlusmasinaks sobilik, vajab tööd ja tegemist (ja lõpuks on hind sama mis piloodihakatise masinal praegu ja liisingusse vaevalt, et saad) aga krdima hea aparaat normaalse hinnaga. Kaasa tuleb kogu Imedepõllu know how :D .Eelmise, pigem vabaaja metsamasinaks kõlbava 90 viis kapa põllult just ära.. Kui tahad kohe töölooma aga vähe maksta - palun, minu 110 on supersoodsalt müügis, saad korraliku (metsavalmis) töömasina hea hinnaga ja ise otsustad, kui kõvaks asja ajad. Tahad peaaegu uut - jälle olemas kellegi Karl Leopoldi super-hüper-bling-bling auto, liisingujäägiga saad kätte Inchapest. Uutega saad liisingu, odavamete ja vanematega on liising koos kindlustuste-hindamiste ja muuga krdima kallis, tuleks teha järelmaks v autolaen. V laen ja välja osta.

Neetult häid pakkumisi on küll, mis täpsemalt ei sobi, autod v hind? Kõikide kuulutuste juures on kontaktid, helista, kui helistada ei raatsi, pane ps või e-kiri, astu läbirääkimistesse, tee omapoolne pakkumine.

Et ehk selgitad, mis pakkumisi sa siia tegelikult tahad?
"olematu auto" +372 5074010
Pilt
toilu
Kohe panen 33" rehvid!

Re: O: DI ,D90 or D110

tyybel kirjutas:
Et ehk selgitad, mis pakkumisi sa siia tegelikult tahad?
Selliseid millega oleks hea liisingusse ronida. KUna terracan läheks isale siis see jääb ikkagi minu nimele. Selles point. Samas peab auto aasta olema piloodihakatise isendist üle st. 1999 aasta ei sobinud liiisngule.

Vot nii....

Imedepõllult osta oleks tore aga parem minna sinna kui sull taskus siis kindlam viis läbirääkida. :)

Seda ma ka teen kindlalt ,et hakkan helistama küsima jne.

Sinu auto osas olen ka mõeld aga aasta on selline mille liising pikalt saadab :D

Päikest
Toilu

PS!!! Oodatud ikkagi hääd pakkumised millest on raske keelduda :D
Metsas näme rsk!
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Kasutaja avatar
Kjen
MT-rehvid ja muda!

Postitus Postitas Kjen »

Kui off-road'ks kohandatud Disco I pick-up sobib (põhjaalune ja sillad kännukindlamaks ehitatud, komplekti kuuluks 33'' mudarehv ja 2 vintsi) siis mina võiks isegi järelmaksuga tast loobuda.
Ainult ma hindan teda rääbaka välimuse (sihtotstarbelise kasutuse tagajärg) kohta neetud kalliks.
Hinnast räägiks PM teel.
toilu
Kohe panen 33" rehvid!

Paneme TEEMA LUKKU:)
Metsas näme rsk!
Kasutaja avatar
Valge Hiir
Fire Control
Fire Control
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

toilu kirjutas:Paneme TEEMA LUKKU:)
Kas see on nüüd siis ühe pika epöpoa lõpp?
Milline kaunitar õuele veeres?
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Land Rover Series I 107 '55 "RUDY" + Bantam T3 '54
Land Rover 110 FC '67 "Fire Control"
Land Rover Series III 109 '81 "Röve Rover"+ GMC M101
Land Rover 110 V8 '84 "Sotilaspoliisi" + 2xGAZ 704
Pilt
toilu
Kohe panen 33" rehvid!

Valge Hiir kirjutas: Milline kaunitar õuele veeres?
Hetkel veel pole midagi veerenud.
Otsin veel aga mis ma siin ikke risustan :)
Paar isendit välja vaadatud ,isegi sinu oma valgehiir , ning nüüd tuleb asuda korralikult läbirääkimistele ,et saada see hind mis minule on vastuvõetav :)

Terv
Toilu
Metsas näme rsk!
Suletud