Liikushuligaanid LR-idega

Kõik need jutud, mis mujale ei sobi.

Moderaatorid: landy, inseneer

Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

Vähemasti pealinna suurte kaubanduskeskuste parkaltes on neid täiesti diagonaalis üle mitme koha parkijaid ikkagi pohhuilt palju.
Kui vähegi võimalik, siis alustan parkimist ülejärgmiset kastist ja õieti, kuid kui see võimalik pole, siis ma topin end sinna vahele ju pargin lõpp kokkuvõttes reeglite kohaselt.
See pole ju mingi vabandus, et " ENEN MIND PANDI VALESTI "ja nüüd mina ka.
Kui sa just invakohal parkija ei ole, siis otsi parklas koht, kus saab korektselt parkida, siis polepärast sellist "häbiposti" sattumist karta.

Selliste algse mittekorrektse prakimise põhjus on väga lihtne, inimesed ei tunne oma auto gabariite ja nad ei oska autoga sõita ega manööverdada.

Mina kasutan iga võimalst harjutamasaks oõoma autodega manööverdada. Näiteks eelmisel talvel sain ma ca 1,5 kuud kasutada võimalust kus hommikul parkimiskohale sai ainult tagurpidi 200...250 meetrit lahtises lumes autode vahel slaalomit sõites ja seda piki kahe auto laiust koridori, kus oli ka kaks 90-kraadi kurvi. Päris hea osavausharjutus. Esimsetel kordadel oli veidi kõhe küll.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Discovery
ELRK liige
ELRK liige

Postitus Postitas Discovery »

Tegelikult oli jutt sellest, et kas oli mõttekas sellist pilti siia panna häbiposti naelutamisega.
Disco I ES, 300Tdi
Discovery
ELRK liige
ELRK liige

landy kirjutas:Häbi-häbi:
Pilt
Valesti parkimine Võrus Kagukeskuse ees 14. aprillil kell 16:36.
Landy, Sinu armastus korra vastu ja perfektsuse ideaal on austusväärsed, aga see pilt koos kommentaariga ei ole tõesti siin hea. Võtaks maha...
Disco I ES, 300Tdi
Kasutaja avatar
tyybel
MT-rehvid ja muda!

Postitus Postitas tyybel »

Ei, krt, ega nüüd tühja koha pealt tüli üles kiskuma pole ka mõtet hakata :wink:
Las see pilt olla - kui ikka otse joonele pargitud siis pargitud. Ja ilmselt saab meist igaüks tahtmise korral (nt metsas) oma masina peenemastki kohast kui parkimisboks läbi mahutatud. Aga tegelikult on pisut piinlik hoopis selliste asjade pärast: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=18604
Kuigi jälle ei tea kõiki olusid jne :?

Et siis foorumi ülesanne võiks olla mitte iga asja pärast näkku peksmine vaid harimine/nõu andmine/meelsuse ning suhtumise loomine :wink:
"olematu auto" +372 5074010
Pilt
Discovery
ELRK liige
ELRK liige

tyybel kirjutas:nõu andmine/meelsuse ning suhtumise loomine
just, seda ma mõtlesingi :wink: ma ei pane alati emotikone, et oma meeleolust, positiivselt meelestatud, mõista anda. See lihtsalt on.
Disco I ES, 300Tdi
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

Selle foto algasukoht on Postimehe Web ja sealt ei ulatu minu karvane käsi seda maha võtma.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Kasutaja avatar
tyybel
MT-rehvid ja muda!

landy kirjutas:Selle foto algasukoht on Postimehe Web ja sealt ei ulatu minu karvane käsi seda maha võtma.
1. Ja-jah, foorumi lihtliikmetel on muidugi raske seda väidet uskuda. Kui LR-teemaline informatsioon alati (müstilisi) teid pidi ElPresidenteni on liikunud, on ta järelikult ebamaine olend, kes ka vastupidises suunas kas oma "karvase käega" või kellegi teise siidinäppude abil oma soove täide viia suudab :lol:
2. Nt võiks selle plära peale pilti kuhugi mujale tõsta - sobivaim koht tundub prügikast olema :oops:
Kasutaja avatar
tai
pekki ei söö
pekki ei söö

Postitus Postitas tai »

Tai pargib iga päev oma autot Lasnamäel haljasalal, mis tänaseks tänu linttraktorile ei ole enam teps mitte haljas ala aga ikkagi tänav. Peace need masinad tahavad vägisi asfaldist eemale saada.
milleks 4x4 kui on olemas KRAZ 6322
Kasutaja avatar
kapa
Ärge peske mu landikat!

Postitus Postitas kapa »

Ideepoolest ei ole tõesti mõtet näpuga siin teistepeale näidata. Kui haigust on vaja ravida, siis tuleb ikka viirust kui põhjust ravida, mitte sümptomit.
Paraku siinkohal on tõesti valestiparkimine sümptom, pigem võiks postitada pilte, kus LR omanikud on olnud viisakad ja kohusetundlikud ehk kus nad on teistele eeskujuks. Vot see raviks valestiparkimise haiguse ning sümptomid kaoksid :D

Aga tail on õigus, need masinad ei taha teid ega muid reelgeid või mis tahes "raame" mille järgi liigelda (loe "käituda").
Ise olen oma Defenderiga, või vähemalt püüan täiesti hingest, olla eeskujulik ja sõbralik liikleja ning parkija. Kuigi elu ei ole alati nii nagu sa seda tahad ning vahest oled tõesti sunnitud parkima naabrimasina järgi poole parkimispiiri peale.

Aga kui juba sellised pildid siin on, siis las olla. Võtkem asja huumoriga ning ärme ise nii tee.
Vahest tuju küll sitt ja kukub nii välja, aga ärme sellest siin räägime.

LandRover (eelkõige Defender), see tähendab ju vabadust. Ja nüüd hingame sügavalt :lol:
Defender I have become :twisted:
Kasutaja avatar
LittleSuzi
ELRK liige
ELRK liige

Postitus Postitas LittleSuzi »

Discovery kirjutas:
just, seda ma mõtlesingi :wink: ma ei pane alati emotikone, et oma meeleolust, positiivselt meelestatud, mõista anda. See lihtsalt on.
Nägin ise ka seda pilti Postimees.ee - seega ei usu et Landy ütlemise peale seda keegi kustutama hakkab.
Kolhethi - paljude eestlaste kodu.
www.kolhethi.ee
Kasutaja avatar
tyybel
MT-rehvid ja muda!

LittleSuzi kirjutas:
Discovery kirjutas:
Nägin ise ka seda pilti Postimees.ee - seega ei usu et Landy ütlemise peale seda keegi kustutama hakkab.
Ei no Postimehes jah, ma sain aru rohkem sellest, et kas me siin foorumis seda häbipostitust paljundama peaksime.
Discovery kirjutas:Tegelikult oli jutt sellest, et kas oli mõttekas sellist pilti siia panna häbiposti naelutamisega.
Ja selles asjas on küll Landy ka kõikidest jumalatest, nii moodsatest kui antiiksetest, võimasam jõud.
Enivei - kuidagi olematust asjast on siin eri suur teema tekkinud.
"olematu auto" +372 5074010
Pilt
Discovery
ELRK liige
ELRK liige

Ei tahtnud teemat suureks puhuda, lihtsalt ei pidanud õigeks siia sellise pildi teatud asjaoludel panemist. Just seda pidasingi silmas - pilt siin foorumis koos kommentaariga.

Igal juhul - rahulikku und.
Disco I ES, 300Tdi
Vasta