M:2x Land Rover Discovery 3

Land Rover'ite ost-müük

Moderaator: landy

Vasta
Kasutaja avatar
Veiko Varik
Tunneb LR hingeelu!
Kontakt:

M:2x Land Rover Discovery 3

Postitus Postitas Veiko Varik »

On tulnud müüki kaks Disco 3-e.Müüakse ära ainult üks neist seega on olemas valiku võimalus.Mõlemad autot on korralikult minu juures hooldatud iga 20000 km tagant.Kõik vidinad mis on vaja olnud vahetada on vahetatud.Seega autod on tehniliselt korras.

Andmed:

Aasta : 2006
Mootor : 2.7L 140kw
Kütus : diisel
Läbisõit : 69873 ja 72221
Sild : nelivedu
Käigukast : automaat 6 käiku, aeglusti ka
Värvus : metallikud on mõlemad üks on roheline ja teine selline sinakas

Turva- ja ohtusvarustus : roolivõimendi, kesklukustus (puldiga), ABS pidurid, turvapadjad(palju), immobilisaator, signalisatsioon, lisapidurituli

Mugavusvarustus : kliima, elektrilised välispeeglid (soojendusega), elektrilised akende tõstukid,välistemperatuuri näidik,esiklaasi soojendus, tagaklaasi soojendus, pagasikate

Tuled:Xenon (lähituled ja kauged), esimesed tulede pesurid, päevasõidutulede automaatne lülitus, udutuled,

Muu varustus :All on otsast lõpuni alumiinium kaitsmed.Muidu ma poleks nii rõõmsalt sellega Sirgalas valle ületanud:
http://picasaweb.google.com/viplalacity ... 6660881826
Loodan ,et Märt ei pahanda.

Rehvideks on 17" Cooperi lameellid

Uste arv : 5

Istekohti : 7

Lisainfo : ostetud uuena Eestist hooldusraamatud on ka olemas(mõlemad minu käes)
Hind : 470000.00 ja 490000.00 hinnad sisaldavad km-i

Kontakt : Kõiksugu tehniliste küsimustega helistage mulle 5232468 ja kui soovite autot näha ja rahaasjadest rääkida siis 5220206 Julika

Vasta