Tulede lüliti jamab?
Tulede lüliti jamab?
Sihuke olukord siis: esitulede lüliti lülitab sisse esimeses asendis parktuled. Teises asendis aga lülitab (lähi)tuled ja parktuled välja ja kustub ka tulede märk armatuuris. Minu pisike aju (mis ei saa üldse elektriasjadega läbi) arvab, et probleem on kas lülitis endas või mingis relees.
Mida arvab tarkade klubi?
--- One life. Live it. ---
--- Gas, grass or ass, nobody rides for free ---
Pead panti ei pane, aga 90% tõenäosusega on standartne viga- tulede lüliti.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Jaga jah pärast nende pantide ja peadegalandy kirjutas:Pead panti ei pane, aga 90% tõenäosusega on standartne viga- tulede lüliti.
Ega midagi, tuleb suund seada Pesasse ja vaadata hr. Utkiniga natuke aega ringi. Tal olevat suisa kohapeal olemas paar sellist lülitit.
-
- Ärge peske mu landikat!
Re: Tulede lüliti jamab?
Selle seletuse järgi otsustades on läbi tulede pealüliti (lühike vunts), järgmiseks läheb läbi tulede vahetus lüliti (pikk vunts), põhjuseks tulede releede puudumine.LoJack kirjutas:Sihuke olukord siis: esitulede lüliti lülitab sisse esimeses asendis parktuled. Teises asendis aga lülitab (lähi)tuled ja parktuled välja ja kustub ka tulede märk armatuuris. Minu pisike aju (mis ei saa üldse elektriasjadega läbi) arvab, et probleem on kas lülitis endas või mingis relees.
Tegelikult pole see releede paigaldus mingi raketiteadus, omal see läbi elatud (ehmatab ikka küll, kui tulesid vahetades kaovad mõlemad).
edu Ants 5111459
Re: Tulede lüliti jamab?
Moraal: tahan releed vahele. Järgmine asi lisatud Pesas tehtavate tööde nimistusseLR90 kirjutas:Selle seletuse järgi otsustades on läbi tulede pealüliti (lühike vunts), järgmiseks läheb läbi tulede vahetus lüliti (pikk vunts), põhjuseks tulede releede puudumine.LoJack kirjutas:Sihuke olukord siis: esitulede lüliti lülitab sisse esimeses asendis parktuled. Teises asendis aga lülitab (lähi)tuled ja parktuled välja ja kustub ka tulede märk armatuuris. Minu pisike aju (mis ei saa üldse elektriasjadega läbi) arvab, et probleem on kas lülitis endas või mingis relees.
Tegelikult pole see releede paigaldus mingi raketiteadus, omal see läbi elatud (ehmatab ikka küll, kui tulesid vahetades kaovad mõlemad).
edu Ants 5111459
Edit: Ja tänud Veikole, uus lüliti Pärnus kohal.
Edit2: Ja vahetatud. Vana tõesti sulanud. Seega releed on vajalikud!
Edit3: Ja relee vahel.
Teema kinni.
Viimati muutis LoJack, T Mär 22, 2011 00:39, muudetud 1 kord kokku.
tahaks kah siis vist igaks juhuks seda releed, mis see umbes maksab? kas kuskil elektriskeemis on veel midagi vajalikku puudu?
Alol(valge defender 90 Tartus) on see juba eelmisest aastast läbi, kuna lüliti oli minu mälu järgi suht kallis, siis tema lahendas selle kõige odavamal moel, ehk auto käivitades peab ühe pistiku alati manuaalselt ühendama
Alol(valge defender 90 Tartus) on see juba eelmisest aastast läbi, kuna lüliti oli minu mälu järgi suht kallis, siis tema lahendas selle kõige odavamal moel, ehk auto käivitades peab ühe pistiku alati manuaalselt ühendama
Sonim ja Landrover telefonid ja Sporten suusad saad minult
GSM: +37251 75555
GSM: +37251 75555
Ilmselt pead LoJack-iga Pesa uksetaha järjekorra moodustamagermandia kirjutas:tahaks kah siis vist igaks juhuks seda releed, mis see umbes maksab? kas kuskil elektriskeemis on veel midagi vajalikku puudu?