siduri systeem!

Koht Land Rover'ite varuosade ja lisavarustusega kauplemiseks.

Moderaator: landy

Vasta
alts112
Rääkige mulle LR-ist!

siduri systeem!

Postitus Postitas alts112 »

Tere! Soetasin endale bmw mootoriga 2001a freelanderi,millel oli sidur katkl ei osanudki vaadata ,et siduri pedaal oli jalaga v käega ylespoole painutatud ja pedaali all olevale silindri sees käivale sinna siduri manseti juurde käivale kolvile haiget tehtud plastmass oli pooleks murtud ja nyyd kui otsin ,et äkki kellelgi mingit juppi yle vms et saaksin korda teha uue eest kysivad hinge hinda 5300-2600 kr,kui keegi saaks aidata siis oleks abi teretulnud.5275268
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

Proffessionaalset abi saab Tallinnas Paldiski mnt. Land Roveri Pesast:
http://www.landroverclub.ee/foorum/viewtopic.php?t=578
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
alts112
Rääkige mulle LR-ist!

tere!

Postitus Postitas alts112 »

paldiski mnt-le tegin 4 kuud tagasi pärimise öeldi et selline jupp on neil olemas 1500 kr,mõtlesin et kohe välja ei osta ja nyyd mingi nädal tagasi helistasin siis öeldi et 2500.
siduri peatöösilindri eest. Vaatan nyyd et kui mu sidur täidsa ära koolab siis lasen treida uued metallist vidinad paarisaja kroonigasest äkki jamab mul ka alumine pool survelaagri kyljes. mis oleks sama tylikas vahetus kui uue siduri ketaste vahetus.Aga igatahes uurin edasiasja ja teen endiselt päringuid siduri peatöö-silindri kohta
Vasta