Kust saaks uue IACV ja mis hinnaklassis?
Moderaator: landy
Kust saaks uue IACV ja mis hinnaklassis?
Külmalt käivitades mootori tühikäigupöörded liialt madalad, sureb välja - ilmselt IACV stepper mootor ei toimi vms. Kust saaks uue IACV (96 RR 4,6) ja mis hinnaklassis?
Reeglite järgi peab siin ka kontakttelefon olema!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Sry et ei pannud tähele selle alateema eraldi reegleid - minu viga - uus siin foorumis alles.
Aga võiks ka aru saada, et ma ei müü siin midagi, seega isiklike andmete nagu ka telefoni avaldamise nõue ei ole minu arust siinjuures eriti põhjendatud - kui see nii väga häirib, eemaldage eelnev postitus - uurin uskilt mujalt. Lihtsalt lootsin, et keegi oskab kosta, kust taolist varuosa üldse otsima hakata.
Aga võiks ka aru saada, et ma ei müü siin midagi, seega isiklike andmete nagu ka telefoni avaldamise nõue ei ole minu arust siinjuures eriti põhjendatud - kui see nii väga häirib, eemaldage eelnev postitus - uurin uskilt mujalt. Lihtsalt lootsin, et keegi oskab kosta, kust taolist varuosa üldse otsima hakata.
Foorumi kasutaja Inseneer ja tema "imedepõld" aitavad kasutatud osadega!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi