Väike anccident parklas :)

Kõik need jutud, mis mujale ei sobi.

Moderaatorid: landy, inseneer

Vasta
Kasutaja avatar
Andron
Unistan offroadist!

Väike anccident parklas :)

Postitus Postitas Andron »

Täna õhtul parkisin oma DiscoI Magistrali keskuse juures. Mul kõrval oli üks vaba koht. Ei jõudnud ma uks lahti teha, kui näen et jõuab vaba kohale Audi Q7 või Q6 kulda värvi , ei pandud tähele mis täpselt oli. Rooli taga istub blond naine ja räägib moblaga, aru saadav, et ta ei saa parkida normalselt ühe käega. Pargib viltu nii moodi, et ma ei saa uks lahti teha :shock: . Naine räägib edasi telefoniga, ja proovib ise uks lahti teha, ei saa ... :) Siis räägib mulle - Kas sa tuled nüüd välja? Kui mitte, pane uks kinni ma tulen ise kohe välja. Mul on kiire. :twisted: . Ma panin uks kinni, kuna tahtsin näha kuidas ta välja saab. Ta räägib edasi telefoniga, ja kuidagi ikka saab välja. Ilmeslt oli väga väike naine :) Hakkab ära minema :? . Ma siis teen uks nii palju lahti, et saaks küsida - Kuidas mina välja saan, kas ma pean aknast välja minema :D :shock: ? Naine vaatas mind otse, tegi imelik nägu :? ... ja läks poodi edasi moblaga rääkima. Ma läksin kõrvalistuja uksest välja, vaatasin, mõtlesin ja tegin selline paha asi, nagu parkisin oma Disco natuke lähemale tema Audile, et ta ei saaks juhi uksest oma auto sisse :D (võib olla siis järgmine kord kui pargib mõtleb teise inemese eest kah natuke) ja ise läksin poodi kah. Kui tulin poest välja, Audi oli juba ära läinud. Leidsin väike kiri enda küljeklaasi küljes. Seal oli kirjas vene keeles jutt, tõlgin seda eesti keelseks. "Vot, selle pärast et sa oled selline mäda inimene sa sõidad sellise romuga. Sa oled kärnkonn ! :) " Ma ei tea kas õieti tõlgisin viimane sõna, aga ta enam vähem näitab, mida ta tahtis öelda vene keeles. Mind see asi kokku mis juhtus, pani küll naerama, kahjuks ei teinud pilti sellest ja ei jätnud meelde täpselt auto number, et saaks pärast kui näen kuskil teda, midagi lõbusat talle kah kirjutada :D . Ja ikka see asi kah õge, et ära torgi sitta hakkab veel rohkem haisema( vene keeles nii räägitakse vähemalt :) )!
2 inch lift Disco I, Rebuilt 200 Tdi Engine, 235/85 R16 Insa Turbo Sahara tyres
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

Selliseid "master jedit" tüüpi parkijaid on ise korduvalt kohatud. Suudab ühe autoga 3 kohta täita ja ei mahu ühele kohale kuidagi ära. Defenderiga on vähemalt lintne. Paned auto ilusti joonte järgi pika ja väljud rahulikult tagauksest. Üks kord tekkis mul ka küsimus, kuidas ta sinna lõpuks sisse sai. Arvestades kui mõliks mu defekas metsas käimisest on, siis keegi seda veel oma uksega taguma pole hakanud. Reeglina minu astmelud ka nende akna kõrgusel. Samas minu uue Dacia mõlmad küljed on kahe aasta jooksul parklates kriime ja mõlke ikka hoolega täis pekstud.

P.S. Hoidke oma auto ilusti porine, siis sellised "damochkad" ei hakka vabatahtlikult teie autot puhtaks poleerima oma utost välja pugedes..
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Tubiniit
Kohe panen 33" rehvid!

Postitus Postitas Tubiniit »

Tuntud kärnkonna ja printsessi muinasjutu liinis võib öelda, et rumal printsess ei tundnud oma printsi ära. Minu pere naised Disco I-te ei häbene - parim linnamaastur talvel ja mudakummidega sõidab hästi nii maanteel kui maastikul, aga kui mul oleks õnnestunud Series III osta, oleks nad näost ära vajunud.
LR Discovery I 83kW manuaal
Vasta