ostan terve defenderi esiklaasi / ootan infot, kes sellise klaasi välja lõikaks. ette läheb tihendiga.
vastused siia, otse mulle või m.urray@hotmail.com
o: defenderi esiklaasi
Moderaator: landy
Tihendi saad www.allmakes.ee ja kõige soodsama klaasi http://www.limitex.ee/ seal on koos paigaldusega vaid 750.-
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Tegu on odavima kohaga mis leidsin enda autole. Tõsi, minul juhtus see, et pigaldades suudeti klasile väikeprgu sisse saada (mul vist akna raam kerge pinge alla) ja lubati ümber vahetada. Ilmslet vedeleb mulle asendusleks tellitud klaas juba kuu aega nende laos, kuid kuna pragu on väike ja ülevaatuse tegemist ega sõitmist pole seganud (ning ka raha ei võetud), siis pole uueti klaaasi vahetusse jõudnud.
Seega võid neilt minu klaasi endale paluda (Küsi Janno Sepp'a!) ja lasta mulle uue tellida. Mul klaasi vahetusega ei põle.
Seega võid neilt minu klaasi endale paluda (Küsi Janno Sepp'a!) ja lasta mulle uue tellida. Mul klaasi vahetusega ei põle.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi