Olemas remonditud manuaalkast Disco 1 hoovastikuga 6 kuu pikkuse garantiiga. Hind 400.-EUR, hinnaalandus kuni 200.-EUR, kui taastamiskõlbliku manuaalkasti vastu saab.
Sobib ka 300Tdi mootoriga Defenderile, kui Disco 1 hoovastik Defenderi omaga asendada.
Asub Tallinnas Nõmmel.
Tel 5096101
Mati
M/V 300Tdi R380 käsikäigukast
Moderaator: landy
M/V 300Tdi R380 käsikäigukast
LR Discovery I 83kW manuaal
Päris äriprojekt see pole ja ise ei remondi. Kast on praegu üle ja ma ei müü asju, mis võivad lähemal ajal ära laguneda.
Mul on oluline, et mu Disco 1 oleks suvalisel päeval kasutuskõlblik. Möödunud aastal soovisin Inseneerilt kasutatud kasti tagavaraks osta. Selgus, et kõik olid müüdud. Ostsin Inglismaalt kasti, lasin ära remontida ja kasti ära vahetada.
Müügis on minu Disco 1 vana kast, mis on remonditud.
Kasti remontijal on muud tööd pidevalt ees, kaste teeb sõna otseses siis, kui tuju on - see võib mitu kuud aega võtta, garantiiaeg on tema poolt.
Mul on oluline, et mu Disco 1 oleks suvalisel päeval kasutuskõlblik. Möödunud aastal soovisin Inseneerilt kasutatud kasti tagavaraks osta. Selgus, et kõik olid müüdud. Ostsin Inglismaalt kasti, lasin ära remontida ja kasti ära vahetada.
Müügis on minu Disco 1 vana kast, mis on remonditud.
Kasti remontijal on muud tööd pidevalt ees, kaste teeb sõna otseses siis, kui tuju on - see võib mitu kuud aega võtta, garantiiaeg on tema poolt.
LR Discovery I 83kW manuaal