Õhtust ja tänud kõikidele vastajatele.
Tore näha, et teema on leidnud vastukaja siin ja mailitsi
Defenderiga sõidukogemus puudub jah seni.
Auto juures mugavust esikohale ei ole kunagi seadnud- palju on saanud sõita kaubikutega (ka ainsa autona peres), olen omanud erinevaid VAZ'e, ka NIVA't, aastakese on saanud sõita 95' Grand Cherokee'ga.
Elustiilimasinad on ka minu 2 hiljutist varasemat autot olnud- ennist juba mainitud Chevy kastikas ning ka praegune
hoopis teistsugune auto ei ole kumbki sõidumugavuse poolest eriti hiilanud

Ometi pakuvad just erilised autod enim emotsiooni nendega sõites.
Päris ainsaks autoks peres oleks Defender vblla jah veidi hullumeelne (heas mõttes muidugi) valik ent õnneks leidub veel autosid peres- ehk saab veidi kohaneda vastavalt hetkevajadusele
Paraku on praeguseks kätte jõudnud olukord, kus meil on naisega kahepeale neli(!) "poolikut" autot, lisaks veel kaubik. Perre on sündimas kohe-kohe beebi, mis omakorda tähendab, et tuleb hakata vedama lapse vankreid, turvahälle jne. asju, mis vajavad autos ruumi. Ühe tulevikuideega seoses võib tekkida vajadus sagedasti vedada rasket treilerit. Seega on tekkinud vajadus
ruumika, aastaringselt kasutatava, loodetava tehnikaga, vastupidava, mõistliku kütusekuluga diisel-auto järele, mis näeks pealegi veel lahe ja stiilne välja ka 
ahjaa...käin looduses pildistamas ka jne. Kõiki neid paljusid nõudmisi kokkuvõttes jäid küttekulu arvestades sõelale vaid G-mersu ja Defender. Kuna G-mersud on sigakallid siis jääks üle Defender

Enne aga kui reaalselt midagi osta saaks, tuleks vabaneda min. kahest autost (2001' Chrysler PT Cruiser ja 99' Pontiac Firebird Trans Am WS6). Tekkis mõte vabaneda nendest Defenderi vastu (juhul muidugi kui võimalik tulevane proovisõit ei valmista pettumust

)
Ehk siis kui pärast proovisõitu (kui keegi võimaldab

) ikka veel Defender meeldib siis kas müün oma autod ja ostan Defenderi hinnaga kuni 15K või vahetan autod ja (vajadusel) maksan juurde sobiva Defender'i vastu.
Seega auto ost väga päevakorraline veel ei ole kui just keegi vahetada kohe ei taha minu mainitud masinate vastu- lihtsalt uurin maad/kobestan pinnast
Tänud kaasamõtlejatele.
Terv. metsaerak