http://lr-club.com/index.php?showtopic=75148&hl=...
, et tekkis himu siin ka saag käima tõmmata antud teemal. Kes ei oska keelt vms, siis puhas arutelu teemal, kumb on parem ja töökindlam kas diisel või bensiini mootor?! Selge on see, et bensiin on janusem kui diisel mootor. Erinevaid teemasid lugedes tuleb vene foorumist välja, et kulu on kellel 14-15 sajale kellel 25

Seega oleks minu küsimus siinsetele kodustele "talupoegadele", kes on bensuka omanikud, PALJU ON TEIE V8 kulu. Eelkõige D3 ja nooremad mudelid (ka Range siis). Samuti huvitab mind vene foorumis ringi käiv jutt, et D4-l on mingi jama, ma nüüd ei saanudki aru kas kompressoriga (ka 3 viga mõnedel) või turboga (pigem sain aru, et turboga), mida meie "insenerid" (mitte Inseneer, muidugi võid ka midagi kosta ) kostavad selle kohta? Samuti jääb mulle arusaamatuks venelaste jutt, et V8-l pole Webastot!?!?

Ma muidugi saan aru venelaste diisli vihast, kuna ilmselt seal pole kütus kõige sõbralikum uuematele mootritele ja remont on neil seal ka suht "ladaservice" tasemel ja nad ise armastavad kohe käia kuskil nurga taga seda teostamas, mingite kahtlaste spetsialistide juures jne jne.
Ehk siis sooviks kuulda bensuka omanike arvamusi reaalsete kulude ja remondi arvete kohta. Muidugi Veiko võid ka sae käima tõmmata (sul nagu on statistika olemas).....kui aega saad