Minu esimene postitus on kohe päring

Nimelt plaanin oma senise Saab 9-5 Aero välja vahetada suure 4veolise vastu. Silma (nii linnas, kui maal) on jäänud Discovery'd alias Disco. Kriteeriumid oleks: diisel, hele sisu, automaat kast (mõeldes naisele, kes sellega lapsega 90% ajast sõidaks), hea oleks ka 7 kohta, Webasto. Auto24 päring andis sellise vastuse: http://www.auto24.ee/used/1207680
Tahtsingi foorumlaste käest uurida, et kas keegi on juba antud masinat kaemas käinud või on koguni mõne foorumlase eelmine masin.
Piltidelt tundub väga sile ja läikiv, kuid milline on tegelik seis (mootor, sillad jne)? Seoses sellega tahaksingi infot antud aasta mudeli kohta (td5 on teadagi hea mootor), kuid kuidas on lood teiste liikuvosadega, millele eraldi tähelepanu pöörata? Olen natukene ka foorumit uurinud kus Landy ning mõne teise foorumiliikme asjalikud kommentraarid on asjasse selgust toonud.
Olen aru saanud, et korralik koht kuhu ostueelsele ülevaatusele minna, asub Paldiski mnt.-l nn. Pesas. Kuid kas on mõni targem ja kogenum liige on nõus minuga salongi kaasa tulema, et anda esmane hinnang (kas üldse tasub konkreetse masinaga Pesa uksi kulutama hakata).
Tänud vastuste eest!