Siinkohal julgen ka oma hääle anda lööktõmmitsale. Kolkimist ja loksutamist ju on, aga asja saab tehtud. Värk, millega mina pisut alt läksin, oli korralike stopperseibi näpitsate (või kuidasiganes te neid nimetate) puudumine. Õigemini mul nad olid, aga sellised väikesed, kardaaniristi komplekteerimise jaoks sobivad. Ja siis nende nikatsitega ja peenikese kruvikaga ja peenikese otsaga näpadega urgitsed ja vihastad ennast küll põhjalikult välja, aga seibi keerad ikkagi veidi kõveraks.

Ja siis ta ei istu pärast korralikult oma pilusse ja sina pabistad kas laager oma kohalt mingil ebasobival hetkel jalutama ei lähe... (peaks vist ikkagi lahti võtma ja uue seibi panema...).
Teemas varemalt tsiteeritud informatiivses lingis lastakse esimese asjana vahekastist õli välja. Mul õli suht värskelt vahetatud ja ei viitsinud sellega jälle jändama hakata - tõstsin auto esiotsa üles nii kõrgele, et rattad olid maast lahti ehk 6-7 cm jagu ning peale võlli ja simmeri eemaldamist jooksis sealt välja vast mõnisada ml õli (pärast valasin silma järgi sama koguse juurde). Nii et kui esisild veidi kõrgemale tõsta, peaks saama töö suhtkoht puhtalt tehtud.
Terv, Urmas
täiendus: Olin eelnevat kirjutades pisut optimistlik

Leidsin kuurist paar limpsipudelit õliga ja hakkas meenuma, et õli voolas vist kastist ikka pisut rohkem välja - nii 800-900 ml. Et sellega peab siis arvestama kui masina nina üles tõsta.
Myller kirjutas:Rein kirjutas:Kes on monteerinud vahekasti esimese vlantsi laagrit maha, nii, et kasti osadeks ei võta, paluks infot, kuidas see käib. Hr. Inseneer ütles, et tõmmits laagrikülge keevitada. Kas on veel teisi mooduseid?
Teine moodus - lööktõmmitsaga:
http://www.landyzone.co.uk/lz/f41/trans ... 81771.html . Pole omal olnud põhjust vahetada, aga peaks ka nii saama, kui simmer ja laagri stopperseib ära võtta, flants tagasi kruvida ja siis meelitada. Näiteks kui flantsi ja korpuse vahele panna sobiva paksusega abinõu ja siis mutikat kinni keerata.
Kalev