Kirjutan oma murest kuna endal mõistus otsas. Vb kellegil lahendus varnast võtta!
Mure siis selline sai toodud endale 2010a. sport. Treilalt maha ajased ja sõites hakkas kohe auto imelikult käituma, sõitsin 10km/h ja auto vappus sujuvalt küljeslt küljele. Hommikul teel remondimehe juurde hakkas 60km/h auto koledalt vibreerima selline tunne, et tagumised rattad tuleks alt kohe kohe ära. Kinnitati, et tegu on kastiga 110% Vahetasin ära kasti õli koos filtriga(käike vahetab ja kas toimateb ilusti,Ühe korra visaks lampi gearbox fault ja ei lasknud panna sisse käiku uuesti käivitades kõik korras). Ei miskit! Aga imelik on see kui väriseb siis väriseb oma värisemise ära ja vaikus kui iga päev sõidad on kõik praktiliselt ok.
Siis seisis 2 päeva ja sõitma minnes hakkas esialgu hästi vaiksellt vibreerima. Kuni ma kiirust tõstsin jälle 50-70km/h ja läks jälle põrgu lahti hirmuga jätsin auto seisma peale seda sisma jätmis teeäärde ilma, et ma moto oleks välja suretanud hakkas vibra õrnalt kaduma. Sõidab jälle nagu oleks kõik ok.
Töömees pakkus, et asi võiks olla Kardaani tagumises ristis ( Kardaan remondis kuna rist oli läbi aga Kardaanimees väidab, et siis kui oleks asi Kardaanis oleks mure pidev).
pakuti veel, et äkki jääb rist kinni mingis asendis ja hakkab tagasilda väänama selleks ka vaikse hoopealt silmaga väliselt nähtav auto vappumine.
Ise olen mõelnud kui gardaan korda saab ja asi jätkub siis kas probleem võib olla taga diffris või mingis silla luku süsteemis anduri näol või hoopis kuskil plokis.
Panin ka tähele, et auto on käinud kuskil mudasema koha peal sõitmas sest põhjaall on palju savi ja muda ( selleks ka arvati, et Kardaanis võib olla asi rist kuiv ja jääb kinni).
Palun kui kellegil on olnud sama mure või teab mis võik järgmisena ette võtta siis kirjutage mulle! Privaat sõnumis saadan ka hea meelega oma nr-i kui keegi tahab telefoni teel abi osutada või midagi täpsustuseks küsida :

Lihtsalt vaimuhaige tunne tuleb peale kui käid ja räägid ja kui keegi teine proovib kõik oleks kui uus