O:Klaasipuhastaja harjad e."kojamehed"

Koht Land Rover'ite varuosade ja lisavarustusega kauplemiseks.

Moderaator: landy

Vasta
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

O:Klaasipuhastaja harjad e."kojamehed"

Postitus Postitas landy »

Huvi siis oma maasturile (LR S-IIA) esiklaasile uued kojameeste harjad SOODSA hinnaga hankida. Kuna nende max. võimalik pikkus on 25,5 cm, siis ainus koht, kus neid tellida saab on Boshi esindus. Hind aga paraku kallim, kui neist 3x pikematel harjadel.

On kellegi selliseid pakkuda või oskab keegi soovitada kohta, kust sellise mõõduga kojamehi veel leida võiks?

Info:5010599, landy@4x4.ee
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Matu
MT-rehvid ja muda!

Postitus Postitas Matu »

Tere.
Kas uute "kummide" panek ei ole mõeldav? Või on raamidel ka midagi viga? Need uued kummid pole muidugi nii vastupidavad, kui päris uued kojamehed, aga kui uute eest müstilisi summasid küsitakse, siis võiks ju mingiks lahenduseks olla.
RR P38A autom. 2,5td 98a.
pedalos
Rääkige mulle LR-ist!

Postitus Postitas pedalos »

Ma mõõte peast ei tea ja ei viitsi mõõtma ka minna, aga kasutasime edukalt D90-e peal žiguli kojamehi. Ja pidasid hulga kauem vastu kui originaalid.
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

pedalos kirjutas:Ma mõõte peast ei tea ja ei viitsi mõõtma ka minna, aga kasutasime edukalt D90-e peal žiguli kojamehi. Ja pidasid hulga kauem vastu kui originaalid.
Jag Defeka peal saad sa neid kasutada, sest Defeka aken on hulga suurem ja ilma keskmise postita.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta