Leedu- ehk auto otse Euroopast

Kõik need jutud, mis mujale ei sobi.

Moderaatorid: landy, inseneer

Vasta
LR90
ELRK liige
ELRK liige

Postitus Postitas LR90 »

RV8 kirjutas:Türbomootori plokikaane eluiga võib olla seotud läbisõiduga küll. Olen nõus. Mina näen hoopiski seost selles, et d2 on muutumas "rahvaautoks". Tuukase palju "Itaaliast, Prantsusmaalt" jne sõidukeid, mis tegelikult tulevad kurat teab kust läbi Leedu vahendjate. Odomeetri näit muidugi psüholoogiliselt sobitatud, vastavalt kliendi soovile alates 125 tuh km. Minu praktikas on olnud juhus, kus kaks erinevat kohaliku autokaupmeest on minu käest ostnud õhkpatja ühele ja samale discovery 2 , selleks et sõita hommikuks bussiga Itaaliasse ja auto ära tuua. Üks mees jõudis teisest küll ette padja ostuga, ja teine "Itaaliasse" ei sõitnudki. Ma pole vaadanud kaardilt, aga sellise nimega koht peaks olema kuskil 600 (kuueseja) km kaugusel Tallinnast. Seal lähedal on ka "Prantsusmaa".
Pariis ju siinsamas Eestimaal, kaugel see "Prantsusmaa"-gi

olla saab :lol:
007
Mu elus pole muid autosid!

Postitus Postitas 007 »

RV8 kirjutas: Ma pole vaadanud kaardilt, aga sellise nimega koht peaks olema kuskil 600 (kuueseja) km kaugusel Tallinnast. Seal lähedal on ka "Prantsusmaa".
Itaaliasse linnulennult 1471 km ja Prantsusmaale linnulennult (läbi Balti mere otse) 1473 km..... by Google Earth. :roll:
"Life is like a box of Land Rovers. You never know what you're gonna get."
"Sport" massidesse !!! (lukud defauldis :P)
Krutitsa Disci - Krutitsa Disci... (Disco II)
Discovery 3 HSE
Discovery I
RR TDV8 3,6
Vasta