http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kui kellelgi on kokkupuuteid selle autoga(nii pos. kui neg.) siis tahaks teada. Kuna mul hetkel on mõte disco peale läinud

Moderaator: landy
Ei ole eelkirjutajag päris nõus. Minu meelest näitab see nimekiri, et:ruut kirjutas:täiesti tavaline kasutatud land roveri seisukord. LR on ju kurikuulus oma kõikvõimalike lekete poolest.
Kui vaatan seda nimekirja, siis oma 160k sõitnud discol on ka kohaldatav 2/3 sellest nimekirjast. Ja masinal on kõik korralised hooldused esinduses tehtud.
Elektrisüsteemi kalade kohapealt on Lucas klass omaette - seega ei midagi ootamatut. Ma ei ole küll seda masinat näinud, et teaks täpsemalt kommenteerida tehtud/tegemata hooldusi või omaniku hoolsust aga siiski need igasugused lekked on väga tavaline asi LR puhul. Oma masinal kulus mootoriõli vahetusvälba peale paar liitrit. Seda siis garantiiajal. Mitmeid kordi vahetati mingeid tihendeid aga üldiselt oli kasutegur null.Landy kirjutas:Ei ole eelkirjutajag päris nõus. Minu meelest näitab see nimekiri, et:
1)Mingi (tõsine) kala on elektrisüteemis (lisa info kohaselt mida veel üks vaatmas käinud huviline sai)
2)Eriti hoolt pole küll viimasel ajal kantud, sest nimekirjas palju asju, mis vitvad mitte eriti heale hooldusle või hoolsale omanikule.
3)SAMS nii seest, kui väljast näeb hea ja puhas välja.