M: Discovery II varuosi
Moderaator: landy
- inseneer
- Aitab LR varuosadega!
M: Discovery II varuosi
Kuna discode hinnad langevad siis tundub mulle, et ei oma erilist mõtet kolmest autost ühte kokku ehitada. (Mul oli sellise projekti mõte)
Seetõttu pistan müüki 3! D2-te varuosadena. Saadaval 2 erinevat nahksisu, riidest sisu, td5 mootoreid, aut ja man kaste, 4,0 V8 besukat, orig raadioid, CD box-e, 16" ja 18" rattaid, katusereelinguid, kärukonkse, tagumisi õhk- ja raudvedrustust, webasto, püsikiirusehoidjaid jpm...
Võimalik ka detailide paigaldus.
P.S. Samas kui keegi soovib, saan kokku panna kellegile unelmate auto, temale sobivatest lisadest. Hetkel mitu väga erinevat kontseptsiooni võimalik koostada.
Seetõttu pistan müüki 3! D2-te varuosadena. Saadaval 2 erinevat nahksisu, riidest sisu, td5 mootoreid, aut ja man kaste, 4,0 V8 besukat, orig raadioid, CD box-e, 16" ja 18" rattaid, katusereelinguid, kärukonkse, tagumisi õhk- ja raudvedrustust, webasto, püsikiirusehoidjaid jpm...
Võimalik ka detailide paigaldus.
P.S. Samas kui keegi soovib, saan kokku panna kellegile unelmate auto, temale sobivatest lisadest. Hetkel mitu väga erinevat kontseptsiooni võimalik koostada.
-
- Esimesed mudapiisad :-)
Ehk siis sularaha ühikutes ?inseneer kirjutas:On ikka ja maksab pool uue hinnast.kodutu kirjutas:TD5 mootori küljes asuv hüdropump, kas on ja mis maxab.Dicovery 2 TD5 rahulolev kasutaja
![]()
Star Team vintsikunn ja autotohter
Vabal ajal Dicovery 2 TD5 @ 32" Insa Ranger/metsas Patrol Y60 RD28T @ 33"Bogger + 4" lift
Vabal ajal Dicovery 2 TD5 @ 32" Insa Ranger/metsas Patrol Y60 RD28T @ 33"Bogger + 4" lift
curise control on puudu minu disco II´lt. Kas on mõni kuskil vaba ja mis raha maksab?
5160009
pelshs@spot.ee
pelshs@spot.ee