Seoses vajadusega suurema pagasiruumiga auto järele ja seoses väikese majandusliku riskivalmidusega oleks tarvis Discovery II poole vaadata.
Mul on vaja, et auto näeks hea välja, oleks pideva (mitte lülitatava) neliveoga ning et maantesõit oleks mugav ja mitte rappuv. Samas peab olema võimalik silmi maha löömata autot südalinna tornide ette parkida. Seega võib enamus pärismaasturid nimekirjast maha tõmmata. Enamus mängumaastureid (hjundaid ja hondad ja sangjongid) võib kah maha tõmmata.
Valikus on susuliselt Disco II õhkvedrudega, Cadillac SRX, Subaru Outback ja Forrester. Üks siin nimekirjas on maastur, teised pideva 50/50 neliveoga pereuniversaalid.
Taas finantsriskide maandamiseks valiksin diiselauto. Lisaks jääb Cadillac teispoole 300 tuhandet, kuid ma tahaks 150 kandis mängida.
Manuaalkast ja täis riide sisu ei tule ilmselt arutlusele, kuna titt läbustab liiga intensiivselt ja igapäevaautol ei viitsi käike lapata.
Seega siin mõned küsimused DII seoses:
- Kas kõikidel autodel on 4x õhkvedrud? või on õhuga ainult tagaots? või mismoodi see mudelite ja aastate lõikes jaguneb.
- kas on aastate lõikes olulisi muutusi ja upgrade? kas näiteks 2002 aasta auto on oluliselt parem kui 2001?
- kas 7-kohalistel saab tagaistmed lihtsalt välja tõsta ja pagasiruumi suurendada?
- kuidas tuvastada ja millise varustusastmega autole paigaldati see kurvides vastu väänav kere stab. süsteem?
Lisaks võib foorumikasutaja pakkuda personaalsõnumi või vastuse kaudu oma autot. Ütlen igaks juhuks ära, et vints ja hardcore rauad-rehvid minu silmis auto väärtust ei tõsta, kuna autoga põristab enamus ajast elukaaslane, kellele DII välimus eriti ei istu ja nimetab seda Muhvi-autoks.
Samas sisse pole ta ühelegi istunud ja sõita pole saanud. Seega peaks auto olema võimalikult "linnalik", et esmamuljega "paugutada". Auto hakkabki 95% sõitma asfaldil ja 5% kehvema kattega teel. Linnamehena hindan auto juures puhtust, seega kui oled pagassis kruusa ja käigukaste vedanud, siis minust ostjat ei ole.

Tänan soovituste eest juba ette
Indrek