Otsin endale uut igapäevaliikurit.
Vaja:
Automaatkast
Diisel
Stabiilsuskontroll
Esiklaasi soojendus
Boonus:
Nahksisu
7 istet
Urmas
5038572
O: Discovery II (ostetud)
Moderaator: landy
- Myrgel
- Edasi, ainult Hi-Lift'iga !
O: Discovery II (ostetud)
Viimati muutis Myrgel, L Mai 31, 2008 17:49, muudetud 1 kord kokku.
- Veiko Varik
- Tunneb LR hingeelu!
- Kontakt:
- Myrgel
Olgu või kaks hiinlast kes hantlitega auto all edasi-tagasi roomavad. Kui see auto stabiilsemana hoiab siis on stabiilsuskontroll - vähemalt minu jaoks.DII ei ole stabiilsus kontrolli.On veojõukontroll ja aktiivne stabilisaatori varras ehk ACE.
W
Urmas
J-Lo and 4-Low, Life's much better with a big rear-end..
Kui Myrgelil huvi, võin kinkida Disco II demo-CD kus kogu auto omadustes otsast-otsani lahti lahatud on.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
- Myrgel
Sobiv isend leitud! Teisipäeval asub kõnealune isend Hamburgist teele. Sellega võib mitu kuud kestnud autoostu seikluse lõppenuks nimetada. Iga kord kui endale autot soetan imestan aina rohkem, kuivõrd keeruline võib ühe pruugitud liiklusvahendi ostmine olla
Igatahes suured tänud Landyle, kes viitsis KÕIKIDELE mu rumalatele küsimustele vastata ja aitas muidu nõu ja jõuga. Loodan, et pikalt valitud pill ka end õigustab. Olen küll igasuguseid asju internetist ostnud, alates laste mänguasjadest kuni raamatuteni. Auto ost internetist on esmakordne.
Päikest:
Urmas

Igatahes suured tänud Landyle, kes viitsis KÕIKIDELE mu rumalatele küsimustele vastata ja aitas muidu nõu ja jõuga. Loodan, et pikalt valitud pill ka end õigustab. Olen küll igasuguseid asju internetist ostnud, alates laste mänguasjadest kuni raamatuteni. Auto ost internetist on esmakordne.
Päikest:
Urmas
J-Lo and 4-Low, Life's much better with a big rear-end..