Avastasin, et müün kurke. Vahel lausa hapendatudid....
Keegi peaks vist minuga ühendust võtma

Kas tood koju kätte ka?Landy kirjutas:Avastasin, et müün kurke. Vahel lausa hapendatudid....
Keegi peaks vist minuga ühendust võtma
Kood: Vali kõik
Tehniline nõustamine
Klubis on liikmeid kes, tuginedes oma kogemustele, suudavad pakkuda nõuandeid probleemide lahendamiseks ning on nõus jagama teavet varuosade ja hoolduse kohta.. Nende seas inimesed, kes on ennistanud mitmeid Land Rover'eid ja tunnevad selliseid autosid peensusteni. Pakume teavet soodsate hindadega originaal ja B-varuosade hankimiseks. Tulevikus on võimalik saada klubikaardiga soodustusi varuosadelt ja autotarvikutelt. Ühtlasi aitame erialase kirjanduse hankimisel.
Vot selle tolerantsusega on lood nii ja naa.LittleSuzi kirjutas:Mina ei õiendaks. Kuulutuse sisu on ehk nadi, kuid see ei õigusta selliseid kommentaare![]()
Seega rohkem tolerantsust seltsimehed.
Vot seda silmas pidasingi, et kuulutaja peaks infot lisama.Valge Hiir kirjutas:Vot selle tolerantsusega on lood nii ja naa.LittleSuzi kirjutas:Mina ei õiendaks. Kuulutuse sisu on ehk nadi, kuid see ei õigusta selliseid kommentaare![]()
Seega rohkem tolerantsust seltsimehed.
Lahkame nüüd siis seda kuulutuses sisust ja kasutaja profiilist saadud "meeletut" infot.
1. Kasutaja Simpson avastab äkki, et ta oskab remontida aut.kaste. Well, sellist asja ei avastata, avastati Ameerika.
OK saame kasutajast aru see on sarkastiline väljend ja sobib vast LR perre, kes oskab enda, oma oskuste ja oma LR armastuse üle sarkasmi pritsida.
2. Hetkel ei tea vähemalt mina, mis seos on Simpsonil LR'idega ja kui palju taon LR remondiga kursis. Siin oleks abiks kui Simpson oleks avaldanud ka väikese ülevaate oma senistest kogemustest LR hooldamisel või vähemalt mõne soovituse või tehtud töö ehk referents on asja nimi.
3. Kui Simpson on "ilmselt Eestis" ( nagu profiilist näha ), siis sellest on vähe abi kui aut.kast remonti vajab. Hea oleks teada vähemalt telefoni, et vajadusel ühendust võtta.
Rääkimata geograafilisest asukohast üldiselt - Põhja-, Lääne-, Ida- või Lõuna-Eestis.
4. Nii nagu mina nii ilmselt ka Landy üritas(b) Simpsonile vihjamisi teada anda tema kuulutuse sisutühjusest.
5. Iseeneset on ju tore kui tuleb juurde kohti kus saab muretult LR'i hooldada.
Kokkuvõtteks: Paljulubav sisu, aga olematu pakend. Ja täna olematu pakendiga kaugele ei jõua.
Ootaks Sinpsonilt natukene täpsemat infot oma tegemistest. Eeskujuks võin tuua Trammijuhi kuulutuse.
Ärme nüüd nii valuliselt ka reageeri, et neid kommentaare ilkumiseks nimetama hakkame. Mul oleks äärepealt tulnud tegemist A-kasti remondiga, seetõttu tean, et see on VÄGA spetsiifiline töö. Sellest ka mõistetav skeptilisus, kuna igasugune muu täiendav jutt puudus. Ka sõnastus andis põhjuse selleks.LittleSuzi kirjutas:Vot seda silmas pidasingi, et kuulutaja peaks infot lisama.
Kuid seda saab teha mitte tema kallal ilkuma hakates.