Mul on pisike kollektsioon erinevaid metsa jaoks mõeldud LR mudeleid ja lühike G.
Mina oskaks välja tuua, et ainsad eelised ,mida Defender omab G ees, on väiksem kütusekulu (seda küll tänu sellele, et G-le töömahult nii väiksest mootorit, kui Defenderi diiselmootor, pole kunagi paigaldatud), täpselt pool väiksem soetamishind (sama väljalaskeaastaga autodel, hinnad võrdustuvad alles 80-e keskpaiga mudelitel), G on kõvasti raskem asi ja auto aura (G on tavaline emotsioonitu asi tänavapildis, defenderit aga ikka saadetakse pilguga).
G varuosad võivad küll kallid olla, aga mina olen 3 aasta jooksul vajanud ainult veepumpa, pirne ja kojamehe luudasid ...
Selle ülatoodud rohelise kastikaga oli minul selline tore kokkupuude, et abikaasa, kes külastas jõulude paiku oma Viljandi lähedal elavaid esivanemaid, helistas pühapäevasel ajal ja süüdistas mind selles, et miks ma tema teadma kohalikku karjääri jõulukuuski virutama olen tulnud. Et minu roheline kastikas olla karjääris ja autos olnud seltkond võõrast nähes metsa peitu lidunud. ET mis TIBIDEGA MA SEAL OLEN!?
Minu suu lahti: mis tibid, mis krdi tarvis mul võõraste tibidega 200km kaugusele kuuski virutama tulla jne. Ja siis mure, ei tea, kas mu imedepõllul elav kastikas ikka on oma kohal. Hea tuttav Tai siis minu palvel kontrollis üle - auto alles, mure maas. Ei tea misasja mu naine seal karjääris näha võis. Aga müügikuulutust nähes panin ostad kokku
Minu auto siis selline:
http://www.landroverclub.ee/est/galerii ... mage17.htm