O: käimakast R380

Koht Land Rover'ite varuosade ja lisavarustusega kauplemiseks.

Moderaator: landy

Kasutaja avatar
duud
Land Rover-mu ainus armastus!
Kontakt:

O: käimakast R380

Postitus Postitas duud »

Terve
No nüüd see õilis hetk on käes kus kast vist teeb varsti varsti kolaka ära.
Seega on hirmus kiire ja olen väga väga avatud R380 käigukasti pakkumistele. võib koos vahekastiga olla.

Telefonitsi on parim viis tabada mind.
55510064 või jyri.nurk@itk.ee või PS
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

Kui sa Imedepõllult kasti hankida ei taha, siis võid ju Inglismaalt endale doonori tuua ning ülejäägid maha müüa. Sul ju sealt maalt shoppamine käpas.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Tubiniit
Kohe panen 33" rehvid!

R380

Postitus Postitas Tubiniit »

Sa helista ka - käimakast on http://www.ebay.co.uk/itm/Land-Rover-30 ... 41724ebda0
Kui ostad, osta see ka http://www.ebay.co.uk/itm/Land-Rover-30 ... 41724ec062
Raha kannan kohe üle, kui konto nr saadad, transa teeme pooleks - vahekast on kergam. Tallinna saabun ja muutun täiel määral kommuniktatiivseks tõenäoliselt kolmapäeval. eBays on soovitav maksta PayPal-i kaudu
Helista 5096101, kui mingid probleemid on.
LR Discovery I 83kW manuaal
Kasutaja avatar
duud
Kontakt:

Postitus Postitas duud »

landy kirjutas:Kui sa Imedepõllult kasti hankida ei taha, siis võid ju Inglismaalt endale doonori tuua ning ülejäägid maha müüa. Sul ju sealt maalt shoppamine käpas.
egas ma ei saa siis Eesti turu saadusi unarusse jätta, seega ma küsin ikka, et kas äkki siinmail ka miskit hiad pakkuda. Englandias on kah "rauad tules"...aga kui tuleb meiemaa pakkumine kiirem ja parem siis pole ju küsimustki. :twisted:

väidetavalt on imedepõllul korralikud kastid otsas...nii räägivad linnalegendid(see oli provokatiivne väide, et insener osaleks vestluses)...teiseks herr kes mul kasti remontis, tuleb homme asja uurima ning vaatame mis vana kastiga saab.
Kasutaja avatar
duud
Kontakt:

Postitus Postitas duud »

nii...
olen hetkel veel avatud pakkumistele, aga leidsin omale ka Englandiast uue kasti. 8)
100paundi "exellent condition" kasti eest peaks ok olema...kui keegi siitmailt tahab pakkuda üle...andku tuld.

või keegi hoopis tahaks selle sama kasti mulle Eesti-maile sebida kiirelt...kah avatud pakkumistele.
Kasutaja avatar
Mait07
MT-rehvid ja muda!

Postitus Postitas Mait07 »

:oops: Kas meie pärast andin kast saba :?: Aga miljon tänu Sulle
Kasutaja avatar
tyyp07
Off-Road entusiast
Off-Road entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

A mis sul kastil üldse muidu häda on?
Defender 110, 2000a
Suzuki Samurai 413, 1990.
http://www.rgb.ee
Kert
53449661
Kasutaja avatar
duud
Kontakt:

Postitus Postitas duud »

Mait07 kirjutas::oops: Kas meie pärast andin kast saba :?: Aga miljon tänu Sulle
need asjad ei juhtu nii kiirelt...sinu väljatõmbamine oli nii lihtne, et ei kasutanud ei aeglustit ega muud. seega ära muretse.

tyyp07 kirjutas:A mis sul kastil üldse muidu häda on?
kast lõriseb nagu marutaudis kährik. nii sidur üleval kui all....kunagi oli see teema, et natuke plagises kui sidur üleval aga see tuli diisel mootoritele omasest vibrast jne...Ashcroft kribab ise nii:
My gearbox rattles on idle, in neutral, with the clutch up

This is very common on Diesel engined vehicles. The clutch friction plate has a ring of springs, which are there to soften the knock of the diesel engine to stop it being transmitted to the driveline. Often especially with a new clutch these springs are quite tight and a lot of the engine knock goes through to the gearbox and makes the gears “chatter” together when the box is in neutral and the clutch up, it goes when the clutch is depressed. This can sound quite bad and does vary from car to car but is not detrimental to the life of the gearbox and we view it as an undesirable characteristic of the LT 77 and R 380 as opposed to a fault with either the gearbox or the clutch.

....aga nüüd ei taha enam 2 käik sooja kastiga sisse minna ning kui sidur alla suruda siis veab mootor liiga kaua kasti kaasa...seega kusagil midagi ei takista enam üldse...samas kui käik sees ja sõidan, siis lõriseb ka nagu loom, seega tundub, et asi on väga pekkis...
LR90
ELRK liige
ELRK liige

Postitus Postitas LR90 »

Ma kahtlustaks sidurit mitte kasti,
kui sidur all, jääb kast ju seima.
Tubiniit
Kohe panen 33" rehvid!

Postitus Postitas Tubiniit »

Kahtlustan ka rohkem sidurit, kuigi tal on värskelt vahetatud.
LR Discovery I 83kW manuaal
Kasutaja avatar
duud
Kontakt:

Postitus Postitas duud »

kasti laagrid said just vahetatud jaanuaris...sellega koos ka terve siduri komplekt.
ma kardan, et "peavõlli" ots teeb seal miskeid imesi....kui kunagi lahti saab võetud siis kirjutan pikema monoloogi...
Kasutaja avatar
duud
Kontakt:

Postitus Postitas duud »

LR90 kirjutas:Ma kahtlustaks sidurit mitte kasti,
kui sidur all, jääb kast ju seima.
hetkel töökotta viies selgus, et ei ole vahet temperatuuril...ei lähe enam 2 käik ka sisse...pika punnimise ja tuletades meelde kuidas mossedel 3 käik vahest sisse käis...selle alusel saab isegi 3-40km/h tunnis sõidetud...rohkem ei julge., sest see kastisisene kolin on nii jõhker...
LR90
ELRK liige
ELRK liige

Postitus Postitas LR90 »

duud kirjutas:
hetkel töökotta viies selgus, et ei ole vahet temperatuuril...ei lähe enam 2 käik ka sisse...pika punnimise ja tuletades meelde kuidas mossedel 3 käik vahest sisse käis...selle alusel saab isegi 3-40km/h tunnis sõidetud...rohkem ei julge., sest see kastisisene kolin on nii jõhker...
Mossega ei tasu asja võrrelda sest mossel oli kang varraste otsas, kõik sõltus pukside seisukorrast.
Tean millest räägin, ise ajaga võidu sõitnud.
Ikkagi panustan sidurile.
Kasutaja avatar
duud
Kontakt:

Postitus Postitas duud »

ninii - täna kanalipeal uurides ja puurides selgus, et kastist on millegipärast kusagilt tagant (kas simmer või pump) kogu vedelik välja jooksnud...lahe! seega esmaspäeval selgub mis kastist saab...seniks võib põmst teema seisma lugeda...et mudu landy peab jälle mujale tõstma pool teemat :D

...tegelikkuses te ei kujuta ette kui pisssst offf hetkel seis on... :evil: ....sest kast käis remondis jaanuari alul!
Kasutaja avatar
landy
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas landy »

Üks on siis selge, õli viga vähemasti ei ole....

Tahtsin kohe laguses küsida, et ega sa õli kontrollinud pole, aga tundus labane.
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-----------------------------------
SERIES II A 109"( '70 )-"Tindiplekk" / LR90 ( '88 )- "Inetu Pardipoeg" + palju unistusi
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta